Onze Gins

 

BOIGIN Gin uit Sardinië 50 cl

 

Deze derde gin va Silvio Carta uit Sardinië heeft als basisbestanddeel jeneverbeseen en mirtebessen.

Vooraleer ze distilleren worden best van sinaasappel en verse mandarijn toegevoegd.

Dit geeft aan de Boigin "body" en frisheid.

De naam Boigin verwijst naar het italiaans woord voor os: bue.

Zelf hebben ze dan bij Silvio Carta een afleiding van dit woord gemaakt naar: Boi ! 

De os verwijst naar de natuur, de levendigheid en de frisheid die ook in deze gin terug te vinden is !

Serveren met tonic Fevertree mediteranian (blauw etiket) en zeste van sinaasappel of een schijfje sinaasappel

35,00 €

  • Beschikbaar

Océan 42° Gin

 

De Océan 42 Gin is een mooie reis tussen jeneverbes, engelwortel, cassia, citroen, cardamon, lavendel, verveine, rozemarijn, paradijszaad, koriander.

De duindoorn, aanwezig in Océan 42° Gin bepaalt mede de smaak en het nautische karakter.

Océan 42° Gin is perfect te mixen met een Indian tonic, in een cocktail of on the rocks.

 

Dit is een uitzonderlijke gin die u zal verbazen door zijn frisheid, zijn volmaaktheid, zijn duidelijk aanwezig intensief karakter ...

 

Afkomstig uit onze eigen gemeente!

 

 

 

37,50 €

  • Beschikbaar

PIGSKIN Gin Della Sardegna 70 cl

 

Deze gin is gearomatiseerd met verschillende aroma's

( jeneverbessen, myrthebessen, venkel, zeste van citroen, salie en de gele bloem van curryplant)

Heeft gerijpt gedurende 6 maanden op kastanjehouten vaten.

Kastanjehout is de enigste houtsoort die enkel kleur afgeeft maar geen smaak!

Het etiket verwijst naar de varkens die de mythe-bes als lievelingskost verorberen. 

 

49,00 €

  • Beschikbaar

GINIU - Topgin uit Sardinië 1952

Deze Gin uit Sardinië in een prachtige fles van 70 cl, bovendien nog eens verpakt in een houten doos is gearomatiseerd met 7 verschillende kruiden en bessen.
Jeneverbessen, de gele bloem van curryplant, de rode bes van mastiekboom, de blauwe bes myrthe, thym, rozemarijn en laurier.
Eerst gaan de jeneverbessen gedurende 20 dagen de alcohol aromatiseren, daarna worden de andere 6 aroma's

eraan toegevoegd om nog eens samen gedurende 20 dagen te aromatiseren.
Het distilleren duurt 1 dag.

Maar de temperatuur tijdens de destillatie is maar 78 graden ipv 100 graden bij vele andere destillaties.
Maar de helft van het destillaat is bruikbaar als top-gin!
Serveren met Fevertree Tonic water en een takje thym of rozemarijn.


Goed nieuws:

Op de wedstrijd ISW 2015 in Duitsland wordt Giniu verkozen

als de 3de beste gin van de hele wereld!

72,00 €

  • Beschikbaar